miercuri, 19 ianuarie 2011

Crăciun Internațional

“CRACIUN INTERNATIONAL” LA SCOALA CU
CLASELE I-VIII HIDISELU DE SUS 
                                                                                        
            Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna , la Scoala cu clasele I-VIII Hidiselu de Sus s-a derulat pe o perioada de doua saptamani proiectul “Craciun International” la care au participat elevii claselor V-VIII, coordonati de doamnele profesoare Pustea Delia si Ienciu Simona.
            Elevii au considerat ca, acest minunat moment al anului trebuie sarbatorit cum se cuvine, asa ca, au inceput prin a confectiona cu multa migala, maiestrie si daruire felicitari in limbile engleza si franceza.Acestea au fost expuse in holul scolii pentru a fi admirate de oricine paseste in institutia de invatamant.
            Ca parte a acestui proiect a fost si programul artistic desfasurat cu ocazia apropierii sarbatorii Craciunului si care a presupus interpretarea unor cantece si poezii in limbile engleza si franceza.
            Magia Craciunului ne cuprinde pe toti si ne strecoara in suflet multa dragoste, pace si bucurie. Cum ai putea sa nu crezi in magia Craciunului ,cand in aceasta zi parca toate relele lumii raman undeva ,departe si doar minunea Nasterii Mantuitorului ne aminteste de valorile importante si autentice?
            In aceasta atmosfera calda si prietenoasa s-a incheiat activitatea elevilor din Hidiselu de Sus cu glasurile cristaline ale micilor colindatori rasunand pretutindeni.
            Scopul si obiectivele urmarite in acest proiect au fost : stimularea curiozitatii elevilor pentru descoperirea traditiilor de Craciun si pentru studiul limbilor straine.
            Evaluarea intregului proiect s-a transformat intr-o adevarata sarbatoare a iernii, la care au participat elevii,parintii si cadrele didactice ale scolii coordonate de doamna director prof. Arvai Elena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu